COMPARTIMENTUL

CHIRURGIE PLASTICA SI REPARATORIE

 

            Compartimentul de Chirurgie Plastica si Reconstructiva al Spitalului Colentina se afla la etajul 2 al Pavilionului de Chirurgie. In prezent personalul medical permanent este format din 3 medici, 8 asistente si 4 infirmiere, la care se adauga colaboratori voluntari (rezidenti, studenti, doctoranzi) care sunt oricand bineveniti in sectia noastra.

Servicii:
            Compartimentul de Chirurgie Plastica si Reconstructiva acopera tot spectrul specialitatii, in special cazuri cronice datorita specificului general al Spitalului Clinic Colentina si anume:

  • tratamentul excizional al tumorilor benigne si maligne de parti moi si osoase;
  • reconstructia reliefului sau, dupa caz, al scheletului osos, dupa excizii de formatiuni tumorale sau defecte post-traumatice;
  • chirurgia fetei: remodelare, tratament malformatii congenitale, sechele dupa labio-palato-skizis, chirurgia nasului si a urechii externe;
  • chirurgia mainii: leziuni nervi, vase, tendoane, sechele post-traumatice;
  • chirurgia sanului: remodelare, tratamentul tumorilor, reconstructie san dupa excizii de formatiuni benigne si maligne, tratatamentul asimetriei mamare sau al malformatiilor congenitale, cura chirurgicala a ginecomastiei;
  • tratamentul ulcerului varicos;
  • tratamentul cicatricilor;
  • paralizie nerv facial,
  • chirurgie reconstructiva microchirurgicala: transferuri libere de tesuturi, reconstructia nervilor si a vaselor.

             Putem spune cu siguranta ca Sectia Chirurgie Plastica si Reconstructiva are o experienta vasta in tratamentul tumorilor de parti moi si osoase, in special la nivelul fetei si al regiunilor cu functionalitate mare, numarul mare al cazurilor de acest gen datorandu-se existentei in cadrul Spitalului Colentina a celei mai mari sectii de Dermatologie din tara. In scopul perfectionarii si al obtinerii unui tratament chirurgical cu pretentii de maxima eficienta, am dezvoltat o colaborare profesionala stransa cu Clinica de Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala a Spitalului Universitar de Stomatologie ''Prof Dan Teodorescu''.

Medici:
Coordonator compartiment
Dr. Adrian REBOSAPCA
medic primar chirurgie plastica si reconstructiva;
doctor in stiinte medicale;
activitate in sectorul privat chirurgie estetica in cadrul clinicii ''Body Profile''.

Dr. Bogdan ANDREESCU
medic primar chirurgie plastica si reconstructiva;
doctor in stiinte medicale;
activitate in sectorul privat chirurgie estetica in cadrul clinicii ''Body Profile''.

Dr. Ioan MARINESCU
medic primar chirurgie plastica, reconstructiva si chirurgie estetica;
colaboreaza cu diverse clinici private din Bucuresti;
pentru mai multe informatii despre activitatea dr. Ioan Marinescu in sistemul public si privat apasati pe link-ul de mai jos.

   

Asistent sef: Anisoara DRAGOMIR
asistent principal.

  15 paturi - capacitate compartiment

Compartimentul se afla la etajul 2 in pavilionul F .


  GALERIE FOTO
 
Cazuri medicale particulare   Cazuri medicale deosebite

Contact:
Pentru programari si consultatii va rugam sa ne contactati prin:

  telefon: +4 021 317.32.45 / interior 5093

  e-mail: chirurgieplastica@gmail.com


Alte sectii din spital:

A.T.I. 1 A.T.I. 2 Ortopedie A.T.I. 2 Chirurgie CHIRURGIE GENERALA 1 CLINICA CHIRURGIE GENERALA 2 CARDIOLOGIE CHIRURGIE PLASTICA DIABET SI NUTRITIE DERMATO-VENEROLOGIE 1 DERMATO-VENEROLOGIE 2 HEMATOLOGIE DERMATOLOGIE COPII GASTROENTEROLOGIE MEDICINA INTERNA 1 MEDICINA INTERNA 2  MEDICINA INTERNA 3 NEUROLOGIE 1 NEUROLOGIE 2 ONCOLOGIE ORTOPEDIE 1 ORTOPEDIE 2 NEUROCHIRURGIE - Chirurgie spinala NEUROCHIRURGIE PNEUMOLOGIE  RECUPERARE MEDICALA  REUMATOLOGIE   UROLOGIE  PARAZITOLOGIE  MEDICINA MUNCII (Boli Profesionale)